مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واکنش کمیسیون تلفیق به سخنان رئیسی| دولت ارز ترجیحی را برخلاف مصوبه مجلس حذف کرد

  • کد خبر: ۱۵۹۳۱۳
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
واکنش کمیسیون تلفیق به سخنان رئیسی| دولت ارز ترجیحی را برخلاف مصوبه مجلس حذف کرد
نایب رئیس کمیسیون تلفیق در خصوص سخنان رئیس جمهور در جمع نمایندگان تشکل‌های دانشجویی درباره حذف ارز ترجیحی گفت: خلاف آنچه گفته شده دولت در لایحه خود ارز ترجیحی را حذف کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد دنیا مالی نایب رئیس کمیسیون تلفیق در خصوص  اظهارات رئیس جمهور درباره ارز ترجیحی گفت: رئیس‌جمهور محترم در جمع نمایندگان تشکل‌های دانشجویی حذف ارز ترجیحی را به قانون بودجه ۱۴۰۱ نسبت دادند که به نظر می‌رسد ایشان باید عنایت بیشتری در گزارش‌های که به ایشان داده می‌شود بکنند چراکه خلاف آنچه گفته شده دولت در لایحه خود ارز ترجیحی را حذف کرده بود و مجلس با لایحه دولت مخالفت کرد و مطابق جزء «س» تبصره یک قانون بودجه، حذف ارز ترجیحی را در صورتی مجاز دانست که دولت‌کالابرگ الکترونیک را برای کالا‌های اساسی با قیمت‌های شهریور ۱۴۰۰ اجرایی کند که متاسفانه دولت برخلاف  قانون، ارز ترجیحی را حذف کرد.

همچنین دولت بر خلاف قانون بعد از حذف ارز ترجیحی، بجای کالابرگ الکترونیکی، یارانه نقدی پرداخت کرد که ارزش آن در طول ماه‌های گذشته کاهش یافته و در نتیجه قدرت خرید مردم در طول این مدت به شدت کاهش پیدا کرده است.

واکنش کمیسیون تلفیق به سخنان رئیسی| دولت ارز ترجیحی را برخلاف مصوبه مجلس حذف کرد

تصویر متن جزء «س» تبصره یک قانون بودجه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->